Flat rate RM7 Poslaju for any quantities to Semenanjung address!
Cart 0

Ada sesiapa nak order dari SEASON OF MIST? Dateline 31 Mac.

Ada sesiapa nak order dari SEASON OF MIST? Dateline 31 Mac.

Boleh riki barang dagangan di sini https://shop.season-of-mist.com/

Kalau terjumpa yang berkenan, hantar list tu pada RAL dan RAL akan quote harga all inclusive (pos dari sana ke sini, poslaju, tax KLIA dsbgnya).

Tiada paksaan. Kalau tak berkenan dengan harga yang di-quote, tak perlu beli. RAL tak marah pun.

Nak beli satu barang je pun boleh, 10 barang pun boleh.

Lagi banyak barang maka RAL akan bagi diskaun le kan, macam biasa. Macam tak biasa pulak 

So apa lagi? Boring2 RMO ni. Segera ke https://shop.season-of-mist.com/

Dateline 31 Mac tau. Dengan bayaran.

Dah order boleh rilek tunggu barang sampai. Tak payah pening-pening.



Older post Newer post